Eila: – Jag hatade min uppblåsta mage

Eila är en aktiv och pigg dam med hela 12 barnbarn och en passion för träning och motion. Tyvärr upplevde hon obehag med hård och uppsvälld mage, vilket gjorde vardagen till en utmaning.

– Jag upplevde stort obehag med luft i magen, och kände att jag hela tiden behövde gå på toaletten utan att det gick, berättar Eila som har spenderat allt för mycket tid på toaletten under en vanlig vecka.

Till slut blev obehaget så stort att hon började på receptbelagda läkemedel i ren desperation.

Löste ingenting

– Då fick jag faktiskt motsatta problem och började kämpa med lös mage, skrattar Eila. Men bakom skrattet ligger också mycket bekymring. Eila älskar att använda kroppen, hålla sig i rörelse och vara aktiv med både familj och vänner.    

– Jag cyklar varje dag, antingen ute eller på motionscykel, går långa promenader och älskar att överraska vänner med en spontan städning hemma hos dem, berättar hon. Men när magen känns som en uppblåst ballong blir det jobbigt att göra det som man annars tycker om. 

Under åren har Eila därför provat ut det mesta av hjälp- och läkemedel, men magproblemen blev bara värre för henne.

Förändrades på veckor

– Till slut sprang jag på toaletten nästan hela tiden, och hade ett fruktansvärt problem med gaser. Jag kunde till slut inte gå utanför huset. Det blev för pinsamt, berättar hon öppet.

Men Eila kunde inte ge upp jakten på en lösning, och när hon hittade en ny magprodukt bestämde hon sig för att prova.

– Nu har jag använt BioBalance i några veckor och tar två kapslar varje dag. Och resultatet är alldeles utmärkt, berättar hon. Vid middagstid tar hon sin dagliga dos, och magen känns lugn och balanserad hela dagen. 

– Obehaget är borta, och matsmältningen är mycket mer normal nu. Och det bästa är att jag inte behöver vara rädd för att gå ut och göra saker, eller sitta på toaletten hela dagen, säger Eila.

Biobalance innehåller bland annat blåstång som kan bidra till en sund matsmältning.

Nu har hon ett överskott att spendera på vänner och familj.

– Det är fruktansvärt att ha obehag i magen eller tarmarna. Jag blev alltid tillsagd att träna ordentligt för att bli av med besvären. Men jag tränade redan mycket och inget hjälpte innan jag började med Biobalance! 

Så nu rekommenderar Eila detta till alla som upplever obehag i magen: 

– Äntligen är min mage lika bra som när jag var ung, skrattar hon.

* Blåstång kan bidra till sund tarmhälsa och matsmältning, maskros bidrar till gastrointestinalt välbefinnande med sin prebiotiska effekt, kronärtskocka bidrar till ett normalt matsmältningssystem, Triphala kan bidra till att aktivera matsmältningen, Terminalia Belerica kan bidra till att upprätthålla slemhinnan i matsmältningskanalen, Emblica Officinalis kan bidra till en sund matsmältningskanal och Tamarind kan bidra till en mer behaglig matsmältning.

Prova BioBalance i 60 dagar

50% rabatt – Endast 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.