Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får från kunder, och vi har försökt att svara efter bästa förmåga. Om det är något du funderar på som du inte hittar här, tveka inte på att kontakta oss.

Vad innehåller BioBalance?

Innehåll per dygndos (2 kapslar):

Blåstång400 mg
Maskros300 mg
Kronärtskocka200 mg
Triphala extrakt 150 mg
– Therminalia chebula50 mg
– Therminalia celerica50 mg
– Emblica officinalis50 mg
Tamarind-extrakt 100 mg

Ingredienser:

Ekstrakt /extrakt av / af blæretang/blåstång (Fucus vesiculosus), løvetann/mælkebøtte/maskros (Taraxacum officinale), artisjokk/artiskokekstrakt / kronärtskockaxtrakt (Cynara scolymus), terminalia chebula, belerica & officinalis, fyllmiddel/fyldstof/-fyllmedel (mikrokrystallinsk/ mikrokristallin cellulose(a), tamarind (Tamarindus indica), anti-klumpemiddel/ antiklumpning- smiddel/klumpförebyggande medel (krysskarmellosenatrium og magnesiumsalter av fettsyrer/crossmarmellose-natrium- og magnesiumsalte af fedtsyrer/ kroskarmellosnatrium och magnesiumsalter av fettsyror) og/och kolloidal vannfri/vattenfri silica.

Tablett: hydroksypropylmetylcellulose og/och glyserol/glycerol.

Vem passar BioBalance för?

BioBalance är utvecklad för kvinnor och män i alla åldrar.

Hur ofta borde jag ta BioBalance?

Vi rekommenderar dig att ta två kapslar varje dag i 4-6 månader för att känna av önskad effekt.

Kan jag ta BioBalance om jag är allergisk?

Är du känslig mot någon av ingredienserna du hittar i våra produkter rekommenderar vi dig att rådgöra med läkare före du börjar att använda produkten.

När bör jag ta BioBalance?

Vår rekommendation är att du startar dagen med två kapslar, men BioBalance kan också tas senare under dagen.

Hur gammal behöver jag vara för att köpa BioBalance?

Det är en åldersgräns på 18 år för beställning av alla våra produkter.

Kan jag köpa BioBalance i butiken?

Nej, vi säljer inte våra produkter i butik. Detta är av den enkla anledningen att vi önskar att våra kunder ska få en färsk produkt rätt hem i brevlådan, för ett bättre pris.

Kan jag ta BioBalance om jag går på mediciner?

Våra produkter består enbart av naturliga ingredienser, utan påvisade biverkningar för kroppen. Likväl kan vi inte garantera att vissa läkemedel inte påverkas av ingredienserna, därmed rekommenderar vi därför alla våra kunder om att rådgöra med läkare om man tar läkemedel vid ett förändrat hälsotillstånd. Var särskilt försiktig om du använder mediciner mot högt blodtryck eller för hjärt- och kärlsjukdomar.

Har BioBalance några biverkningar?

Produkten innehåller enbart naturliga ingredienser som inte bör orsaka några biverkningar. Vi rekommenderar likväl alla våra kunder att du rådgör dig med en läkare om du är känslig för någon av ingredienserna.